Moerdijkstraat 26 - 8710 Wielsbeke
Tel.: 056 98 07 54
Contacteer ons!
Overwin onze spectaculaire hindernissenparcours

Verhuur van hindernissenparcours en springkastelen in Waregem en omstreken 

Kent u de perfecte oplossing voor wie meer verwacht dan springpret alleen? De hindernissenparcours van De Springking! Daarin baant u zich een weg door alle obstakels. Door de verschillende hindernissen is springen, klimmen, glijden, hangen, kruipen, vallen en -niet onbelangrijk- plezier gegarandeerd!

Dankzij De Springking stelt u zelf uw eigen hindernissenparcours samen. Wij bieden u de keuze uit vier onderdelen en u bepaalt hoeveel stuks u gebruikt en in welke volgorde u ze plaatst. Eén stuk huren kost € 150, twee stukken € 250, drie stukken € 350 en vier stukken € 420.

Piratenfan? Wij beschikken ook over een speciaal hindernissenparcours in een onvervalst piratenthema (€ 280). Wie weet vindt u er een echte piratenschat. Speelt u toch liever op de boerderij? Kies dan voor onze Boerderijrun (€ 220). Al onze themaparcours zijn uitgerust met netten aan de zijkant, zodat iedereen zich in alle veiligheid amuseert.

Ook voor onze hindernissenparcours geldt de actie ‘één dag betalen, twee dagen springen (en klimmen, glijden...)’. Aarzel daarom niet om ons verhuur van springkastelen in Waregem en heel West- en Oost-Vlaanderen uitgebreid uit te testen op een verjaardagsfeestje, communiefeest of evenement. Wij leveren gratis in een groot deel van West-Vlaanderen! Bel of mail ons daarom voor een vrijblijvende offerte of vul het contactformulier in. Wij helpen u eveneens graag verder bij eventuele vragen.


Clikc+