Moerdijkstraat 26 - 8710 Wielsbeke
Tel.: 056 98 07 54
Contacteer ons!
Springen en zoveel meer!

Attracties huren in Waregem of elders in West-Vlaanderen? Bij De Springking! 

De Springking laat u behalve van springkastelen ook twee dagen genieten van allerlei speciale attracties voor de prijs van één dag:

  • Gladiatorengevecht (€ 150): waan u een echte gladiator en speel alle historische gladiatorengevechten na. Ga een episch duel aan met uw vrienden en leg elkaar het vuur aan de schenen met de gladiatorenstokken, tot iemand van zijn of haar voetstuk valt. De winnaar verdient niets minder dan eeuwige roem. Maakt u zich geen zorgen: dankzij het grote luchtkussen en de zachte stootstokken zal niemand zich echt bezeren.
  • Sumoworstelpakken (€ 120): kruip in het lichaam van een echte sumoworstelaar voor een onvervalst partijtje sumoworstelen. Het doel: probeer uzelf staande te houden en duw uw tegenstander op de grond of van de mat. Dit hilarische kostuum en de amusante taferelen die ermee gepaard gaan, werken gegarandeerd op ieders lachspieren. Hard zal u niet neerkomen met een sumoworstelpak. Het risico op rollen bestaat daarentegen wel!
  • Fly guys (vanaf € 65) en Reuzenbaby (€ 60): spelen kunt u er niet mee, maar op visueel vlak zijn deze twee attributen elk op hun manier entertainend!

Op zoek naar een amusante attractie voor een evenement, uw feest of het partijtje van uw kinderen? Bij de De Springking kunt u zeer voordelig attracties huren in regio Waregem en een groot deel van West-Vlaanderen, want onze levering en plaatsing zijn volledig gratis. Buiten deze regio vragen we wel een kleine vergoeding. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte!


Clikc+